Scheidsrechter

L.H. Simon

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag heeft Kockengen voor de tweede keer op rij gelijk gespeeld. Na negentig minuten stond er, net als een week eerder tegen Viod, tegen de Vecht 1-1 op het scorebord. Beide teams domineerden een helft en beide teams konden dan ook vrede hebben met het gelijkspel. Gerco Romijn kopte Kockengen op 0-1 uit een corner van Benji Kers in het eerste bedrijf. 10 minuten voor tijd kwam de Vecht langszij toen de tweede makkelijk gegeven strafschop (uitblinker van Zutphen had er in de eerste helft al eentje gestopt) van de middag door de centrale verdediger van de Vecht werd binnengeschoten. Beide teams hadden nog kansen op de winst, maar uiteindelijk werd er met de 1-1 eindstand op het bord afgefloten.

Vanmiddag speelt Kockengen wedstrijd nummer 3. Thuis tegen Elinkwijk zal Kockengen proberen de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen.