Datum

16 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Kockengen heeft afgelopen zaterdag verloren van Laren '99. De strijd die het predicaat 'voetbalwedstrijd' vanwege de weersomstandigheden niet mocht dragen werd uiteindelijk in het voordeel van de gasten beslecht, 2-3.

In de eerste helft had Laren de win in de rug. Kockengen kwam moeizaam van eigen helft af maar was in de eerste 45 minuten nog wel een paar keer dreigend. Laren creëerde een kans of vier, raakte eerst eenmaal de paal maar stond bij rust toch met 0-2 voor.

In de tweede helft kantelde het spelbeeld vanwege de wind logischerwijs volledig. Toch was het Laren dat uit een spaarzame counter de 0-3 mocht aantekenen. In de 80e en 84e minuut scoorde Kockengen via Melse en Versloot nog tweemaal. Tijdens het slotoffensief werd de ene na de andere bal richting de goalie van Laren afgevuurd maar met kunst en vliegwerk trokken de gasten de overwinning uit het vuur. Toch was iedere voetballiefhebber vandaag eigenlijk een verliezer gezien het feit dat daadwerkelijk goed voetbal spelen compleet onmogelijk bleek.

Komend weekend de derby tegen Nita. In de huidige vorm (en met de huidige trainingsopkomst en trainingsarbeid in het achterhoofd) lijkt Kockengen kansloos. Maar wie weet... een kat in het nauw maakt soms rare sprongen.