Datum

28 september 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag heeft Kockengen de eerste driepunter mogen bijschrijven. Op een winderig Sportpark Niek Hilhorst werd DVSU met 3-1 verslagen. Aan Kockengen zijde scoorde youngster Eric Versloot in beide helften 1x. Daarnaast schoot Erik de Hoop met een beauty uit een afgeslagen corner raak. Lange tijd leek Kockengen zelfs de 0 te gaan houden maar in de 95e minuut zorgde een penalty, na een overtreding van Peter van S, ervoor dat ook DVSU op het scoreformulier kwam. Volgende week treft Kockengen regiogenoot DESTO. De oranjehemden worden hoog ingeschaald dit seizoen en maakten met twee overwinningen uit evenzoveel wedstrijden tot nu toe dan ook een goede seizoensstart mee. Vorige week won DESTO met dezelfde cijfers als Kockengen, 3-1, van DVSU. Afgelopen zaterdag werd Vriendenschaar met 3-0 over de knie gelegd. De ploeg uit Vleuten zal dus vol zelfvertrouwen richting Kockengen komen.