Grebbeberglaan 4
3527VX
UTRECHT
tel. 030-2965319

Nadat vorige week in de laatste minuut verloren werd van de toenmalige koploper, werd het duel nu eerder beslist. Helaas opnieuw niet in het voordeel van de geelzwarten. Na 90 minuten voetballen stond er een pijnlijke 7-0 op het scorebord.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat Zwaluwen het betere veldspel had. Met veel balbezit en een dynamisch elftal wisten de Utrechters dan ook vaak in de buurt van het doel van Michiel van Zutphen te komen. Kockengen kon daar op wat speldenprikjes na weinig tegenover zetten. Toch stond het bij rust ‘’slechts’’ 1-0 en was er nog alles om voor te spelen.

Helaas werd het kort na rust al snel 2-0 en 3-0. Vanaf dit moment kwam Kockengen wel iets vaker ook in de buurt van de Utrechtse goalie. Desondanks er mondjesmaat wat kansen voor Kockengen te noteren vielen, kon d’r aan de andere kant bij veel aanvallen doelpunt(en) genoteerd worden. De score zou uiteindelijk oplopen naar 7-0.

Aankomende zaterdag kan Kockengen tegen buurman Hertha uit Vinkenveen proberen deze zure nederlaag weg te spelen. Om 14:30 wordt er afgetrapt en aansluitend wordt er gezongen door Benjamin van de Logt.