Kabouters

Kabouters

Kaboutervoetbal is bestemd voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Ze zijn niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij onze vereniging terecht om een leuke en gerichte training te volgen welke past bij hun leeftijd. De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: PLEZIER hebben in het spelletje !

Indien u uw zoon of dochter wilt opgeven of meer informatie wilt hebben, kunt u zich wenden tot onderstaande personen:

Wanneer: Elke zaterdag van 9:30 tot 10:30 uur

Waar: Voetbalvereniging Kockengen

Marc Struijk 0654636619

Kom gerust een aantal keer meetrainen om te bekijken of je het leuk vindt !