Wagendijk 68
3628ET
KOCKENGEN
tel. 0346-241637

Afgelopen zaterdag trok Kockengen aan het kortste eind in het onderlinge duel met SVM. Na een zeer vermakelijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer stond er na 90 minuten een 2-3 stand in het voordeel van SVM op het scorebord.

In een gelijk opgaande wedstrijd viel het eerste doelpunt na iets meer dan zeventien minuten spelen. Hilhorst wist Coesel te bereiken, waarna de buitenspeler middels een goede aanname en een laag hard schot de keeper van SVM wist te verschalken, 1-0. Na de goal leek de ploeg uit Maartensdijk wakker geschud. Waar Van Zupthen een poging van afstand in samenwerking met de deklat nog wist te pareren, moest de goalie kort daarna toch vissen nadat een vermeende voorzet in zijn doel belandde, 1-1.

Na de rust was het opnieuw SVM die het scorebord in beweging liet komen. Na een goede aanval wisten de bezoekers opnieuw te scoren waardoor Kockengen met nog een half uurtje op datzelfde scorebord tegen een 1-2 achterstand aankeken. Dit duurde echter niet lang omdat Hilhorst op magistrale wijze de keeper van SVM wist te passeren. De aanvoerder kapte een tegenstander uit waarna hij met een bekeken lob vanaf een meter of zestien het doel wist te treffen, 2-2. Met nog een kwart wedstrijd te spelen, bleven beide ploegen volop de aanval zoeken. Voor Kockengen resulteerde dit in grote kansen voor Hilhorst en Versloot. Helaas voor de ‘’Boerenclub met allure’’ wisten zij niet voor een derde maal het juiste net te doen bollen. Aan de andere kant viel de goal wél nadat een voorzet bij de tweede paal werd binnengekopt, 2-3.

Ook in deze wedstrijd bleek maar weer dat de stand op de ranglijst weinig zegt en dat het gros van de teams allemaal van elkaar kunnen winnen. Voor Kockengen wacht op 20 november de uitwedstrijd tegen VVIJ in IJsselstein. Kunnen de mannen van trainer Nieuwhoff zich revancheren?