Heemradenlaan 13
3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887646

Afgelopen zaterdag wist Kockengen een helft leuk mee te voetballen in IJsselstein. Echter bleek het krachtverschil in de tweede helft te groot en stond er na 90 minuten een 5-0 stand op het scorebord.
Na het verlies vorige week in de laatste minuten tegen SVM was Kockengen gebrand om resultaat te halen tegen en bij VVIJ. Hiervoor zette Kockengen menigmaal de verdediging van IJsselstein onder druk en met verve. Dit leidde namelijk tot grote kansen voor Kockengen. Helaas voor de geel-zwarten wisten Coesel en Van Golen de kansen niet te verzilveren waardoor de brilstand voor een lange tijd op het scorebord bleef staan. Achterin kwam het gedurende de eerste helft weinig in de problemen en hoefde keeper Van Zutphen enkel schoten uit de tweede lijn te pareren. Tot minuut 44, waar in de omschakeling toch de ban werd gebroken nadat de aanvaller uit IJsselstein doel trof, 1-0.
Na de thee werden de ruimtes op het veld groter.  De ploeg uit IJsselstein, inmiddels tweede in de competitie, had het betere van het spel en kwam steeds vaker voor het doel van Kockengen. Nadat de tweede goal van de dag viel en de 2-0 stand op het scorebord stond, werd het steeds moeilijker voor Kockengen om een goed resultaat te halen. De ploeg van trainer Nieuwhoff streed nog wel voor wat het waard was, maar kon een laatste drietal goals niet voorkomen.
Kockengen mag aanstaande zaterdag op een publieksvrij sportpark, in Maarssen, aantreden tegen de gedeelde nummer vier van de competitie, DWSM. De subtopper uit Maarssen wist haar laatste drie wedstrijden te winnen en zodoende zal Kockengen de borst nat mogen maken al bood de eerste helft afgelopen zaterdag ook perspectief!