Datum

1 februari 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag is een hardwerkend Kockengen onderuit gegaan tegen Brederodes. In de eerste helft had Kockengen de harde wind mee en kon het daarvan 2x profiteren. Eerst was het Stefan Berger die Eric Versloot in staat stelde om via een 1 op 1 met de doelman de openingstreffer te verzorgen. Na twintig minuten werd het zelfs 2-0 toen Erik de Hoop uit de draai de bal hard in bovenhoek ramde. De gasten, die nog steeds aanspraak kunnen maken op een eventuele titel, zetten daar in het eerste bedrijf weinig tegenover en hadden duidelijk last van de hard wind in het gezicht. In de tweede helft stelde Brederodes echter orde op zaken. Te snel kreeg Kockengen 2 doelpunten tegen, waarvan de tweede van een ongekende schoonheid was. Lang bleef Kockengen in de wedstrijd maar toen Frank Romijn in een uiterste poging een bal weg te werken de 2-3 in eigen doel werkte, was het hek van de dam. Kockengen mocht van geluk spreken dat er in de daarop volgende 15 minuten slechts nog 2 goals te noteren vielen. Zo zat een stunt er dus uiteindelijk niet in, maar Kockengen ging toch met een redelijke gevoel onder de douche. Volgende week wederom een lastig opgave voor de geel-zwarten. Op bezoek bij Houten, dat zelfs een punt hoger staat dan de tegenstander van afgelopen zaterdag, mag Kockengen nogmaals proberen voor een verassing te zorgen.