Voorbeschouwing V.V. Kockengen – Voorwaarts

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – Voorwaarts

Vandaag staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Na een lang seizoen staat de welverdiende vakantie voor de deur. Wanneer we de balans opmaken op dit moment, dan heeft V.V. Kockengen het prima gedaan. En wederom kan er geconcludeerd worden dat we een stabiele derdeklasser zijn. Op welke positie onze jongens exact gaan eindigen, dat zal vandaag bekend worden. Het hoogst haalbare is de 9e positie, maar dan moet Maarssen punten laten liggen bij Desto.

Vandaag komt er ook een einde aan het dienstverband van Patrick Hilhorst. Na vijf seizoenen V.V. Kockengen kiest hij ervoor om de club te verlaten. Met pensioen gaat hij nog niet, Patrick gaat een mooie uitdaging aan bij IJFC in IJsselstein in de 2e klasse. Patrick heeft V.V. Kockengen vijf seizoenen lang in de 3e klasse weten te houden, met enkele mooie eindklasseringen. Als jongen van de club nam hij een gok om bij V.V. Kockengen hoofdtrainer te worden. Echter werd het al snel duidelijk dat het bestuur kwaliteit en talent had binnengehaald. Met name zijn tactische inzicht en de verbindende factor die hij was tussen selectie, 2e elftal, jeugd en supporters werden gewaardeerd. Patrick namens de supporters, bedankt!

Laten we hopen dat de wedstrijd van vandaag een mooie afsluiter wordt voor Patrick Hilhorst. De tegenstander is Voorwaarts en de promovendus uit Utrecht is al verzekerd van nacompetitie om voor lijfsbehoud te gaan strijden. De eerste ontmoeting tussen V.V. Kockengen en Voorwaarts werd helaas verloren. Voorwaarts was toen met 4-1 een maatje te groot.  Vandaag zijn er nieuwe mogelijkheden, en met het prachtige zomerweer en trouwe toeschouwers kan het een mooie middag worden.

De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet Voorwaarts en de scheidsrechter van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!