Voorbeschouwing V.V. Kockengen – V.V. Maarssen

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – V.V. Maarssen

Heerlijk! Er staat weer een thuiswedstrijd op het programma. Dat mocht ook wel weer, want de winstpartij tegen OSM ’75 op 16 december jl. is al weer even geleden. Voor de meeste supporters zal het gevoel overheersen dat de winsterstop a.s. zaterdag ten einde komt. Voor de selectie is het tegendeel waar, zij hebben namelijk afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd al gespeeld. De ploeg mocht afreizen naar Den Dolder waar het lokale DOSC ruw uit de winterslaap werd gewekt. Kockengen heeft flink huisgehouden, waarbij Ron Hilhorst en Jesse Melse eigenhandig zorgden voor een 0-4 overwinning. Aangezien de directe concurrenten verloren in de onderste regionen van de competitie, waren de drie punten zeer welkom.

Vandaag dus weer een thuiswedstrijd en er staat een heuse derby op het programma. V.V. Maarssen komt op bezoek. De wit gehemde ploeg stond lange tijd bovenin de ranglijst, maar zakt langzaam af. Afgelopen week verloor het wederom, al was het niet tegen de minste. Zij moest in de gedoodverfde kampioenskandidaat V.V. Benschop haar meerdere erkennen na een 2-3 nederlaag.

Vandaag kunnen we een leuke strijd verwachten. Natuurlijk gaat het om de belangrijke punten, maar de erekwestie kan niet buiten beschouwing gelaten worden. Daarbij, mocht Kockengen winnen, dan staat het in de ranglijst boven Maarssen.

Genoeg belangen dus vanmiddag, en dus voldoende ingrediënten voor een vermakelijke middag. De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet V.V. Maarssen van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!