Voorbeschouwing V.V. Kockengen – V.V. Benschop

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – V.V. Benschop

Zelden is V.V. Kockengen een seizoen zo slecht begonnen. Na drie wedstrijden 0 punten, dat is een unicum. Echter de ervaring leert dat ranglijsten in het begin van het seizoen geen juiste weerspiegeling zijn van de werkelijke krachtverhoudingen. Dat geeft de burger weliswaar moed, maar het is te simplistisch gedacht om alleen hierop te leunen. Er zal wat moeten gebeuren en V.V. Kockengen mag dat vandaag op eigen veld laten zien.

De bezoekers van vandaag zijn onbekend, maar een geduchte tegenstander. V. V. Benschop heeft de afgelopen 10 jaar voornamelijk gebivakkeerd in de 1e en 2e klasse, dus aan voetballend vermogen zullen de blauw hemden niet te kort komen. V.V. Benschop staat inmiddels op de 4e positie in de ranglijst en zal haar pijlen gericht hebben op het kampioenschap, of anders minimaal promotie.

V.V. Kockengen zal alle zeilen vandaag bij moeten zetten om de negatieve spiraal te doorbreken. Voetballend zal het waarschijnlijk in Benschop haar meerdere moeten erkennen. Het advies? Vandaag gaat het over een andere boeg. De mouwen zullen omhoog moeten en er zal een Kockengen ten tonele moeten verschijnen dat met werklust en passie de clubkleuren gaat verdedigen. Just like the old days.

Het zal afwachten zijn of V.V. Kockengen de nare nasmaak kan wegspoelen van afgelopen weken. V.V. Benschop zal daarentegen de jacht doorzetten op de koppositie en van geen wijken willen weten.

Het gaat een interessante middag worden. De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet V.V. Benschop van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!
Na de wedstrijd start het Oktoberfest in de kantine o.l.v. DJ Axel en onze 1e elftal speler uit Duitsland: Tobias Zschammi! U ben van harte uitgenodigd.

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen