Voorbeschouwing V.V. Kockengen – S.C. Everstein

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – S.C. Everstein

Na twee weken geen zaterdagvoetbal is het vandaag weer tijd om de weide in te gaan. Met nog drie wedstrijden te gaan kan de balans al redelijk opgemaakt worden. Benschop is inmiddels al kampioen en kan zich gaan opmaken voor de 2e klasse. In de onderste regionen is het nog allerminst beslist. Hoewel F.C. Driebergen op de laatste positie staat, moeten ook Voorwaarts en SVM nog hun best doen om niet direct te degraderen naar de 4e klasse.

V.V. Kockengen staat momenteel op de 11e positie in de ranglijst. Gezien het puntenaantal zijn onze jongens nog niet “veilig”. Er ligt namelijk nog een kans op de loer dat er nacompetitie gespeeld moet gaan worden voor lijfsbehoud. En dat wil natuurlijk niemand. De tegenstander van vandaag komt uit Everdingen en is een relatief onbekend. S.C. Everstein bezet momenteel de 7e positie en lijkt zich nergens meer druk om hoeven te maken. Dat is echter een misvatting. De rood-hemden kunnen de 3e periode nog winnen, en daarmee nacompetitie voor promotie afdwingen. Zij zijn in felle strijd met HSSC ’61 om dit felbegeerde ticket. Pikant genoeg treffen deze beide teams elkaar in de laatste speelronde. Dat kan nog een mooie afsluitwedstrijd worden.

De wedstrijd van vandaag is geen wedstrijdje om des keizers baard. Nee, er zal wel degelijk strijd geleverd gaan worden vanmiddag want beide teams kunnen de punten zeer goed gebruiken. De ploeg zal alle support hard nodig hebben vandaag, u bent daarom van harte welkom op ons sportpark. Het terras is open om te genieten van de heerlijke voorjaarszon. De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet SC Everstein en de scheidsrechter van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!