Voorbeschouwing V.V. Kockengen – Focus ’07

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – Focus ’07

Na een goede reeks mochten onze mannen afgelopen week afreizen naar Benschop. Daar stond de koploper in het blauw-wit te wachten om het V.V. Kockengen lastig te gaan maken. V.V. Kockengen heeft het geprobeerd maar V.V. Benschop bleek toch een maatje te groot. De ploeg liet zien waarom het de verdiende koploper is. Maar niet getreurd, het is namelijk niet de doelstelling dat we kampioen gaan worden dit seizoen. De focus ligt op de middenmoot, en dat dat is exact wat er vandaag nodig is. Of eigenlijk toch niet… Focus ’07 uit Culemborg komt vandaag op bezoek, en de geel-roden zijn stevig in gevecht met Benschop om de koppositie. Wederom een sterke tegenstander vandaag, maar wel met enkele kanttekeningen. V.V. Kockengen speelt thuis, en dat is altijd een pré. Daarbij wint Focus ’07 haar wedstrijden niet met grote cijfers. Opvallend is dat de ploeg haar punten bij elkaar sprokkelt door vaak één doelpunt verschil. De verdediging is ook niet geheel onberispelijk, want over het algemeen weet de ploeg de welbekende “nul” moeilijk te behalen. Kortom, er liggen voldoende kansen om er een verassende wedstrijd van te maken.

Vandaag mogen we weer een mooie strijd verwachten. Hopelijk weten onze jongens de punten in Kockengen te houden. Dan doen zij goede zaken om zichzelf steviger te nestelen in de middenmoot. V.V. Kockengen heet Focus ‘07 van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen