Voorbeschouwing V.V. Kockengen – F.C. Driebergen

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – F.C. Driebergen

Afgelopen zaterdag werd er een belangrijke wedstrijd afgewerkt op ons sportpark. V.V. Kockengen mocht het opnemen tegen directe concurrent S.V.M. uit Maartensdijk. Er was trouwens nog een tegenstander, de harde wind uit het oosten. Van geen van beiden werd er verloren, en dat hadden onze jongens geheel aan zichzelf te wijten. Met 4-0 werden de bezoekers naar huis gestuurd, en aanvoerder Ron Hilhorst was de gevierde man. Hij mocht de gehele doelpuntenproductie op zijn conto schrijven.

Handhaving is inmiddels de doelstelling en om die zekerheid te krijgen is het zaak punten te sprokkelen. Vandaag staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma tegen een directe concurrent. Onze toeschouwers worden verwend deze weken met wedstrijden waar de belangen groot zijn.

Vandaag komt F.C. Driebergen op bezoek. De ploeg uit het gelijknamige dorp met de prachtige shirts, heeft de ondankbare eer om de rode lantaarn te dragen. Vanzelfsprekend tegen wil en dank. Afgelopen weekeinde was het Focus ’07 dat eenvoudig de winst wist te behalen tegen de blauw-witten. Met 0-2 werden de zorgen vergroot, en de club uit Driebergen lijkt toe aan haar laatste kansen. V.V. Kockengen heeft belang om de drie punten in eigen huis te houden. Onze mannen zullen op die manier afstand nemen van degradatiezone, en daarmee dichterbij handhaving komen. Al met al een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat de schoonheidsprijs voor de wedstrijd van vandaag uitgereikt gaat worden. Nee, dit wordt een wedstrijd met strijd en passie waar maar één doel telt. Winnen. Met minder neemt niemand genoegen. Voor u als toeschouwer voldoende ingrediënten voor een vermakelijke middag. De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet F.C. Driebergen van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!