Voorbeschouwing V.V. Kockengen – DOSC

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – DOSC

Met nog vijf wedstrijden voor de boeg komen we in de fase terecht waarin de knikkers verdeeld gaan worden. De kampioen lijkt bekend. Benschop is met 10 punten voorsprong nauwelijks nog in te halen voor haar achtervolgers. V.V. Kockengen moet op dit moment helaas de blik naar beneden werpen in de ranglijst. Afgelopen weekend wisten onze mannen één belangrijk punt mee naar huis te nemen. Desto uit het nabijgelegen Vleuterweide stond weliswaar hoger aangeschreven, maar moest haar gelijke in de Kockenezen erkennen. Voor handhaving zijn er meer punten nodig om de nacompetitie te ontlopen, en vandaag kunnen er belangrijke zaken gedaan worden. De bezoekers komen uit Den Dolder en de heren met de rode shirts staan keurig in de middenmoot. Tijdens de eerdere confrontatie dit seizoen wist V.V. Kockengen te winnen. Dat geeft vertrouwen, daarbij lijkt het dat sportpark “Niek Hilhorst” altijd iets extra’s los maakt bij de Kockenezen.

De ploeg zal enige support hard nodig hebben, u bent daarom van harte welkom op ons sportpark. Het terras is open om te genieten van de heerlijke voorjaarszon. De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet DOSC van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!