Voorbeschouwing V.V. Kockengen – Desto

Voorbeschouwing V.V. Kockengen – Desto

Na een lange zomerstop mocht ons vlaggenschip afgelopen week weer van start in de competitie. De eerste tegenstander van het seizoen 2017-2018 was V.V. Maarssen. Hoewel de voorbereiding prima was verlopen op het nieuwe seizoen, gingen onze mannen helaas kansloos onderuit. Ook moest het team tijdelijk afscheid nemen van Jelle Rodenburg na een rode kaart halverwege de wedstrijd. Vandaag weer een nieuwe kans tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Hoewel de ranglijst na één wedstrijd nog geen reëel beeld geeft, lijkt het contrast groot. Het eerste elftal van Desto komt uit het nabij gelegen Vleuterweide en wisten de koppositie te veroveren door met 4-2 te winnen van Benschop. V.V. Kockengen mag haar borst nat maken. De verwachting is namelijk dat Desto dit seizoen bovenin de ranglijst gaat meedraaien. Met name de snelle voorhoede en doelpogingen uit de “tweede lijn” zijn een sterk wapen. V.V. Kockengen heeft daarentegen het thuisvoordeel weet wat haar te wachten staat vanmiddag.

Het zal afwachten zijn of V.V. Kockengen de nare nasmaak kan wegspoelen van afgelopen week. Desto zal daarentegen de koppositie niet willen afstaan na de droomstart tegen Benschop.

Het gaat een interessante middag worden. De supporters van V.V. Kockengen zullen in ieder geval achter haar ploeg staan om de drie punten op sportpark “Niek Hilhorst” te houden. V.V. Kockengen heet DESTO van harte welkom op haar sportpark, en wenst alle toeschouwers een sportieve en gezellige wedstrijd toe!