Voetbalquiz wederom weer groot succes!

Voetbalquiz wederom weer groot succes!

Op donderdagavond 21 december was het weer zover. De voetbalquiz, onder leiding van Juran, was weer in de voetbalkantine. Alle seniorenleden en vrienden van onze mooie voetbalclub konden zich opgeven in 2-tallen. Er hadden zich 24 koppels aangemeld, dus de kantine was goed gevuld.

De vragenrondes gingen over (oud) profvoetballers, profclubs, stadions, WK en EK (ook het laatste EK van de Oranje Leeuwinnen). Er konden totaal 113 punten worden gehaald als je alle vragen goed had. Al snel bleek dat de quiz, nog best lastig was, ondanks de vragen recenter waren dan afgelopen jaren.

De spanning, over welk koppel 1e zou worden, was tot in de laatste ronde voelbaar. Nadat de laatste rondes geteld waren, was de nummer 1 bekend, alleen de nummer 2 en 3 waren gelijk geëindigd. Doormiddel van een shoot-out vraag werd de uiteindelijke nummer 2 bepaald.

De eindstand:

1. Dirk – Jan Brouwer en Dirk – Jan Ruiter 56 punten
  2. Gerco Romijn en Wilbert van Zutphen 55 punten
  3. Erik de Hoop en Mike van Akkeren 55 punten
  4. Jeroen Meiburg en Bart Nab 52 punten
  5. Metin Tura en Guido Verlooy 50 punten

De prijzen voor de podiumplaatsen zijn gesponsord door:

• Slagerij Henk Langelaar
  • Spariblijn De lachende Ruiter
  • Bakkerij De Rooster

Sponsors bedankt!

Nog een woord van dank aan de volgende mensen:

Soraya en Ramona (de barvrouwen)

Nico en Koos (het nakijken van de antwoordbladen)

Daan Koot en Roy van Lith (het nakijken op fouten in de quiz en het uitlenen van de voetbalboeken met vragen)

En iedereen bedankt voor het meedoen en alle positieve reacties.

Volgend jaar zal ik proberen de quiz nog makkelijker te maken 😉