Verslag KDO MO19-1 – VVK MO19-1

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Verslag KDO MO19-1 – VVK MO19-1

“Tijdens de warming-up vlogen de eerste paar vliegtuigen al over. Dus Manon, Ario en Manuel waren al druk in de weer met de vliegtuigen app. We moesten Manon vandaag helaas missen aangezien Manon geblesseerd is geraakt vorige week. Ilse en Adriaan waren ook verhinderd, dus deze moesten we ook missen. Gelukkig konden we Esmee en Pien lenen van de MO17-1. Voordat de wedstrijd begon, waren we ondertussen alweer een paar vliegtuigen verder. Vanaf de 1e minuut namen wij het initiatief en kregen veel kansen, deze maakten wij alleen niet goed af. De tegenstanders kregen in de 12e minuut hun eerste kans die ze er loep zuiver in schoten. Wij zakten een beetje in, maar toch waren wij de bal bezittende partij. In de 34e minuut was het voor ons dan toch raak. Anouk kreeg de bal op het middenveld, speelde 3 spelers uit en schoot de bal in het doel. Net voor de rust kregen de tegenstanders de kans om er 2-1 van te maken, maar daar stak Vera onze keeper van vandaag een stokje voor. We gingen de rust dus in met een gelijke stand.

We begonnen goed aan de 2e helft. Na 3 minuten was het al raak, Marjolein gaf een bal terug op Anouk die Anouk mooi de kruising in schoot. Naarmate de 2e helft vorderde werd het voor ons moeilijker de voorsprong vast te houden. We kregen nog meerdere kansen, maar deze werden niet afgemaakt. Al met al een rommelige wedstrijd, maar wel een verdiende winst. Op naar volgende week tegen Hertha!”

Anouk & Marjolein

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen