V.V. Kockengen helpt mee tijdens Koningsspelen in Breukelen

V.V. Kockengen helpt mee tijdens Koningsspelen in Breukelen

De Koningsspelen stonden/staan ook dit jaar weer op het programma in Nederland. De 7e editie van het evenement, waarbij kinderen gestimuleerd worden om gezond te eten en veel te bewegen, werd afgelopen donderdag ook op De Bijenschans in Breukelen georganiseerd. Omdat de plaatselijke clubs door het grote aantal leerlingen in Breukelen niet alle klassen konden begeleiden, was Kockengen gevraagd of zij konden ondersteunen. Uiteraard gaf Kockengen hier gehoor aan en het vaardigde aanvoerder van het eerste elftal, Ronnie Hilhorst, af om een voetbaltraining te geven aan de kinderen van de groepen 3 en 4. In totaal leerden 36 leerlingen om te passen en te dribbelen en uiteraard werd er afgesloten met spannende partijtjes. Ondanks de hitte deden alle kinderen hard hun best en was het een geslaagde ochtend, waarbij naast voetbal ook nog korfbal en estafettespelletjes de revue passeerden.