V.V. Kockengen 2 op ramkoers

V.V. Kockengen 2 op ramkoers

Afgelopen zaterdag mocht VVK2 afreizen richting Ouderkerk om het daar tegen het plaatselijke 2e elftal op te nemen. Kockengen doet het de laatste weken uitstekend en ook deze wedstrijd werd (eenvoudig) gewonnen. Het kunstgras en het weer was prima en de tegenstander zat waarschijnlijk al bij de 3e helft. Na een 0-3 ruststand, werd het uiteindelijk 0-7. Op zich een prima resultaat, maar al stond het vizier wat scherper dan had VVK er boven de 15 kunnen maken. De goals werden gemaakt door William 4x, Sam 2x en ……….jaja Mark Middelkoop. Zn teamgenoten dachten dat het voor Mark niet zou gaan lukken, maar met een lage droge schuiver maakte hij zn eerste goal van het seizoen. En daar werd natuurlijk op getoast🍻. Door dit resultaat en wat puntverlies bij concurrenten is Kockengen2 weer helemaal terug in de titelrace. Zaterdag om 12.00 uur thuis is Swift7 de volgende horde, uit werd het 4-4 dus spektakel gegarandeerd. De week eruit de cruciale wedstrijd bij koploper Legmeervogels3. Het weer blijft heerlijk, dus kom de jongens steunen, wie weet gaat het met iets heel moois eindigen.