Teleurstellend Kockengen 1 onderuit bij Maarssen 1

Teleurstellend Kockengen 1 onderuit bij Maarssen 1

Na een redelijke voorbereiding stond afgelopen zaterdag voor Kockengen de eerste competitiewedstrijd op het programma. Ondanks wat versterkingen aan de zijde van Maarssen, rekende Kockengen op minimaal een punt op bezoek bij de kersverse promovendus. Helaas gingen de manschappen van trainer Patrick Hilhorst uiteindelijke echter vrij kansloos ten onder; 2-0. In de eerste helft waren de betere kansen al voor Maarssen, maar er werd nog niet gescoord. In het tweede bedrijf werd het al vrij rap 1-0. Toen een kwartier voor tijd Kockengen met 2-0 achter kwam en ook nog eens met 10 man kwam te staan (Jelle Rodenburg kreeg terecht rood toen hij een doorgebroken speler neerhaalde) was het zaak om de schade te beperken. Gelukkig voor Kockengen vielen er daarna geen doelpunten meer en werd de eindstreep gehaald met een nog acceptabele score. Echter de complete off-day kwam de supporters van de geel-zwarten rauw op hun dak. Volgende week kans op revanche voor Kockengen in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Desto, dat knap met 4-2 van Benschop won, zal dan op bezoek komen.