Support Actie

Support Actie

Word SUPPORTER en maak kans op een prijs!!

“Want samen kunnen we meer”: dat is de reden waarom wij u vragen om supporter te worden van VV KOCKENGEN. Dit kunt u doen door mee te spelen in onze eigen loterij die mogelijk gemaakt wordt door de Support Actie. Door supporter te worden steunt u VV KOCKENGEN, en maakt u 4 maal per jaar kans op mooie prijzen.

Hoe doet u mee ?

• Regelt u het vandaag nog en klik op: Word onze supporter!
  • Vier keer per jaar incasseert de Support Actie € 5,50 per lot van uw rekening. Op uw bankafschrift staat dan uw lotnummer en V.V. KOCKENGEN
  • Als u wint, krijgt u automatisch uw prijs overgemaakt of uitgereikt.

U blijft supporter zolang u zelf wilt. Om op te zeggen stuurt u een opzeggingskaart naar de Support Actie, postbus 10, 5000 AA Tilburg. Of u belt 013-4552825. Op dat nummer kunt u ook terecht voor meer informatie over de Support Actie.

Steun ons en win in de Support Actie!
Van uw donatie gaat 80% rechtstreeks naar de V.V. KOCKENGEN. Die wint dus altijd!
U maakt per trekking kans op mooie prijzen:

Trekkingen:
Vier keer per jaar vindt er een trekking van de Support Actie plaats.

De eerstvolgende trekking vindt plaats op:

n.b.

Prijzen:
Elke trekking maakt u kans op de volgende prijzen:

HOOFDPRIJS: Citroen C1 voor de Supporter met het winnende lot

OVERIGE PRIJZEN:
3 prijzen:
Een luxe stedentrip voor 2 personen t.w.v. € 1000,-
5 prijzen:
Een hotelarrangement Sandton Hotels t.w.v. € 450,-
10 prijzen:
Kofferset Gladiator t.w.v. € 300,-.
8 prijzen:
Thermen arrangement voor 2 personen t.w.v. € 240,-

Laatste 4 cijfers goed:Vier entree kaarten voor “De Thermen” t.w.v. € 112,–

GELDPRIJZEN:
Laatste drie cijfers goed:  € 45,-

U heeft een prijs gewonnen ?
Bent u met uw lotnummer in de prijzen gevallen? Dan hoeft u in principe niets te doen. De Support Actie zal contact met u opnemen en ervoor zorgen dat u de prijs ontvangt.
Hebt u een geldprijs gewonnen? Ook dan hoeft u niets te doen. De Support Actie zorgt ervoor dat het geldbedrag op uw rekening wordt overgemaakt.

• U vindt de trekkingsuitslag o.a. op de website www.supportactie.nl en via de uitslagenlijn 0900-1234525 (0,35/min). De prijswinnaars worden zelf door de SupportActie op de hoogte gebracht.