Met spoed gezocht: Verzorger/sportmasseur m/v

Met spoed gezocht: Verzorger/sportmasseur m/v

Vacature: Verzorger/sportmasseur/fysiotherapeut i/o m/v

V.V.Kockengen is een dorpsclub waarbij prestaties en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het eerste elftal is uitkomend in de 3e klasse zaterdag. Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar een verzorger/sportmasseur m/v, voor de begeleiding van het eerste elftal op de zaterdag.

Wij vragen een verzorger die:

• Affiniteit heeft met voetbal.
  • Het leuk vindt om nauw betrokken te zijn bij de selectie van V.V.Kockengen.
  • Een enthousiaste instelling heeft.

Functieomschrijving:

Als verzorger/sportmasseur houd je je bezig met het verzorgen van de spelers voor en tijdens de wedstrijden op zaterdagmiddag. Tapen en masseren.

Wat bieden wij:

De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie. De faciliteiten welke nodig zijn om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Een passende vergoeding voor je werkzaamheden.

Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorger die wij zoeken? En pas je in dit profiel?

Neem dan contact op met Koos Blom, via 06 – 51869260