Pupil van de Week: Zweder van Hövel

Pupil van de Week: Zweder van Hövel

Zweder van Hövel van de JO 8 was vorige week zaterdag Pupil van de Week en mocht deel uitmaken van het 1e elftal. Hij mocht bij de teambespreking zijn in de kleedkamer en heeft de warming-up met de spelers meegedaan. Daarna mocht Zweder plaatsnemen op de bank naast de coaches om zo de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Hij wilde graag op de foto met zijn favoriete speler Michel Zeldenrijk.

Na de wedstrijd kreeg Zweder een Pupil-van-de-Week-bal die is gesponsord door de Club van 52.