Pupil van de Week: Matthijs van Vliet

Pupil van de Week: Matthijs van Vliet

Matthijs van Vliet van de JO 9-2 was vorige week zaterdag Pupil van de Week en mocht deel uitmaken van het 1e elftal. Hij mocht bij de teambespreking zijn in de kleedkamer en heeft de warming-up met de spelers meegedaan. Daarna mocht Matthijs plaatsnemen op de bank naast de coaches om zo de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Hij wilde graag op de foto met zijn favoriete speler Erik de Hoop.

Na de wedstrijd kreeg Matthijs een Pupil-van-de-Week-bal die is gesponsord door de Club van 52.