Pupil van de Week: Dinand van Eckeveld

Pupil van de Week: Dinand van Eckeveld

Dinand van Eckeveld van de JO 9-1 was zaterdag Pupil van de Week en mocht deel uitmaken van het 1e elftal. Hij mocht bij de teambespreking zijn in de kleedkamer en heeft de warming-up met de spelers meegedaan. Daarna mocht Dinand plaatsnemen op de bank naast de coaches om zo de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Hij wilde graag op de foto met zijn favoriete speler Lars Meijer.

Na de wedstrijd kreeg Dinand een Pupil-van-de-Week-bal die is gesponsord door de Club van 52.