Oliebollentoernooi en nieuwjaarsborrel

Oliebollentoernooi en nieuwjaarsborrel

Komen jullie ook?

6 januari vanaf 14:00 uur is er een spelmiddag voor de jeugd met hun ouder(s), “mijn pa/ma is de beste” (zoals bekend van tv; mijn vader is de beste).

Willen jullie je opgeven bij deelname via een mail naar activiteitenvvk@gmail.com

Opgeven kan tot 30 december.

De bedoeling is dat kinderen met vader of moeder deelnemen.

Voor de senioren en de JO17 is er de mogelijkheid om mee te doen met het oliebollentoernooi.

Er zal muziek zijn en na de prijsuitreiking zullen de najaar-kampioenen in het zonnetje gezet worden.

Wij zullen de gezellige middag afsluiten met de nieuwjaarsborrel!

En wij hopen dat er vele leden en andere betrokkenen aanwezig zullen zijn, zodat wij met elkaar het glas kunnen heffen op het nieuwe jaar.

Namens de activiteitencommissie

Fijne feestdagen!