Lid worden

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Lid worden

VOETBALLEN BIJ DE JEUGD:

De V.V. Kockengen heeft een zeer enthousiaste en groeiende jeugdafdeling. Gediplomeerde trainers verzorgen leuke en leerzame trainingen en samen met de leiders en de jeugdcommissie proberen ze je een leuke, enthousiaste en sportieve ontspanning te geven.

Voetballen is een teamsport:
Als je kiest voor een teamsport, is het belangrijk dat je regelmatig komt trainen en dat je er zaterdag bent om te spelen. Zo leer je met elkaar samen te werken, te winnen en te verliezen.

Wat kun je o.a. verwachten:
Trainingen, competitiewedstrijden, zaalvoetbal, schoolvoetbal, voetbalkampen, jeugdsportdag, toernooien, wedstrijden tegen ouders.

Neem voor meer informatie over jeugdvoetbal contact op met iemand van de jeugdcommissie.

Aanmelden als nieuw jeugdlid:
Voor aanmelding als nieuw jeugdlid klik hier voor het downloaden van het aanmeldingsformulier jeugdlid.

VOETBALLEN BIJ DE SENIOREN:
Ik ben ouder dan 18 jaar en wil weer gaan voetballen, neem dan contact op met bestuurslid Technische Zaken, Koos Blom, Teckop 19a, 3471 HG Kamerik, tel. 0348-400565 – 06-51869260

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen