VOETBALLEN BIJ DE JEUGD:

De V.V. Kockengen heeft een zeer enthousiaste en groeiende jeugdafdeling. Gediplomeerde trainers verzorgen leuke en leerzame trainingen en samen met de leiders en de jeugdcommissie proberen ze je een leuke, enthousiaste en sportieve ontspanning te geven.

Voetballen is een teamsport:
Als je kiest voor een teamsport, is het belangrijk dat je regelmatig komt trainen en dat je er zaterdag bent om te spelen. Zo leer je met elkaar samen te werken, te winnen en te verliezen.

Wat kun je o.a. verwachten:
Trainingen, competitiewedstrijden, zaalvoetbal, schoolvoetbal, voetbalkampen, jeugdsportdag, toernooien, wedstrijden tegen ouders.

Neem voor meer informatie over jeugdvoetbal contact op met iemand van de jeugdcommissie.

Aanmelden als nieuw jeugdlid:
Voor aanmelding als nieuw jeugdlid klik hier voor het downloaden van het aanmeldingsformulier jeugdlid.

VOETBALLEN BIJ DE SENIOREN:
Ik ben ouder dan 18 jaar en wil weer gaan voetballen, neem dan contact op met bestuurslid Technische Zaken, Koos Blom, Teckop 19a, 3471 HG Kamerik, tel. 0348-400565 – 06-51869260