Kockengen verliest bij Jonathan

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Kockengen verliest bij Jonathan

Kockengen heeft afgelopen zaterdag verloren op bezoek bij Jonathan. In Zeist werd het uiteindelijk 3-1 voor de thuisploeg. Een paar minuten voor rust werd het eerst 1-0. In de fase vlak voor rust en het eerste kwartier na rust had Kockengen recht op de gelijkmaker, maar legio kansen werden niet verzilverd. De ijzeren voetbalwet ging weer eens op dat de goal dan aan de andere kant valt. Na een verkeerde breedtebal op het Kockengen middenveld kon de spits van Jonathan in 1 ruk richting Tobias Schzwammer en hij schoot de 2-0 prima binnen. Branderhorst zorgde met de 2-1 een kwartier voor tijd nog even voor spanning, maar vlak voor tijd viel de genadeklap uit een corner, 3-1.

De komende weken zijn voor Kockengen cruciaal met wedstrijden tegen concurrenten in de strijd om degradatie te voorkomen. 17 maart zal eerst SVM (momenteel plek 12 op de ranglijst) op bezoek komen op Sportpark Niek Hilhorst. De week erna is het de beurt aan Driebergen (de huidige nummer 14 op de ranglijst) om de gang onder het tunneltje te maken.

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen