Kockengen verliest in Hei- en Boeicoop

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Kockengen verliest in Hei- en Boeicoop

In een prettige ambiance, in een heerlijk voorjaarszonnetje, is Kockengen er dit weekend niet in geslaagd de punten mee richting Sportpark Niek Hilhorst te nemen. Op bezoek bij HSSC ’61 werd er uiteindelijk terecht met 3-1 verloren. De ruststand was al 1-0 in het voordeel van de thuisclub. Na rust probeerde Kockengen het nog wel, maar toen de 2-0 ongeveer 25 minuten voor tijd viel leek het doek voor de geel-zwarten gevallen. Toch kwam Kockengen via Hilhorst, op aangeven van Melse, nog terug in de wedstrijd. Maar toen iedereen aan Kockengen-zijde er nog eens goed voor ging zitten gooide HSSC de wedstrijd met nog 10 minuten spelen in het slot en in het vervolg van de wedstrijd werd er┬ániet meer gescoord. De uitslag was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

De komende weken is Kockengen vrij. De eerst volgende wedstrijd speelt Kockengen op 12 mei, als Everstein op bezoek komt. Kockengen lijkt inmiddels veilig, maar tijdens dit treffen kan de 3e klasse voor volgend seizoen definitief veilig worden gesteld.

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen