Kockengen 2 vol vertrouwen de winterstop in

Kockengen 2 vol vertrouwen de winterstop in

Zaterdag 16 december mocht Kockengen 2 voor de 2e keer proberen de titel ‘Herbstmeister’ te pakken. De selectie was compleet en topfit, iedereen 2 keer getraind, maar koploper Rap 3 durfde voor de 2e op rij geen gastheer te zijn. Wederom een vrije zaterdag dus en dus geen voetbal tot 3 februari, waar we wederom naar Rap mogen om de koppositie te gaan pakken.

Nu was de afgelasting een geluk voor het eerste van VVK. Op een opa na, heeft (bijna) iedereen van het 2e nog wel talent, dus werd een grote groep bij het 1e gezet. Uiteindelijk werd Knotje Meijer de gevierde man, door de winnende te maken tegen OSM’75. Groot feest dus in de kantine. Maar ook de warmloop-prestaties van Stokbrood van Golen en Peter van Schaik bleven niet ongezien. Ook mocht Rutger Fokker,jaja de zoon van Vvk2-coach Bert T, zijn debuut maken in de hoofdmacht.

Kockengen 2 heeft tot dusver 20 punten uit 10 wedstrijden gehaald. Achterin worden heel wat kadootjes weggegeven, maar vaak worden er voorin dan toch weer meer gescoord. Al meer dan 25 spelers hebben maakten deel uit van de ploeg met van alles wat. Wat wel lastig is , is dat er altijd wel wat blessures zijn en dat je vaak talenten moet afstaan aan de hoofdmacht van VVK.

Maar al met al is de sfeer van de ploeg van trainer Tuut Tuut opperbest. Sam Jongeneel gaat vaak mee als de Emiel Ratelband van de club en ook Anaconda Degens is er vaak bij om ze te steunen. Op ons eigen kunstgras is de ploeg tot nu toe onverslaanbaar, wanneer er uit nu ook nog gewonnen wordt, kunnen er nog hele mooie dingen gaan gebeuren.

Vanaf 3 februari gaan we er weer vol tegen aan, we houden u op de hoogte