Kockengen 2 pakt uit tegen De Vecht en mag nog hopen

Kockengen 2 pakt uit tegen De Vecht en mag nog hopen

Dat Kockengen 2 niet in de winning mood was, bleek wel uit de laatste twee verliespartijen tegen Legmeervogels en Swift. Een overwinning was dan ook broodnodig tegen De Vecht. Waar deze wedstrijd al meerdere malen werd afgelast door regen, ging het nu wel gewoon door. En zo stonden er dus twee topfitte elftallen aan de aftrap.

Na een gezapig begin, was het Cleverly, de man in vorm, die de openingstreffer binnen tikte. Na een prachtpass van Knotje, stond hij op de juiste plek om binnen te werken. Dat het verzet van De Vecht toen wel gebroken was, bleek uit het knullige eigendoelpunt wat even later volgde. Door een goal van Stefan en een goal van William ging Kockengen met een comfortabele 4-0 rusten. Dat hoofdcoach Juran niet helemaal tevreden was met het veldspel, bleek uit een dubbele wissel in de rust.

Ook in de tweede helft ging Kockengen door waar het in de eerste helft gebleven was: scoren. Zowel William als Stokbrood scoorden aan het begin van de tweede helft. Toen Stokbrood ook de 7-0 binnen werkte wist iedereen wel dat de 3 punten met Kockengen mee naar huis zouden gaan. Omdat we ook nog even stil moesten staan bij Koningsdag kreeg De Koning nog een publiekswissel. Helaas lukte het Bril wéér niet om de nul te houden. Na een slimme loopactie van de vedette van De Vecht kon Arnoud niet anders dan hem richting het gras te werken. De scheids gaf onverbiddelijk een penalty. Uiteraard ging Bril te vroeg de verkeerde hoek in en kon De Vecht de eer zo nog redden: 7-1.

Zo gloort er voor Kockengen nog een klein beetje hoop aan de horizon. Met nog 3 wedstrijden te spelen (AFC, NITA, Rap) moet Kockengen een achterstand van 4 punten weten in te halen.