Kockengen 1 verliest thuis van Desto 1

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Kockengen 1 verliest thuis van Desto 1

In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen is Kockengen er helaas niet in geslaagd om de punten op het eigen sportpark te houden. Desto bleek uiteindelijk een maatje te groot, 0-3.

Tijdens de eerste helft werd pijnlijk duidelijk dat Kockengen nog niet in grootse vorm is. Waar de afgelopen jaren de topploegen regelmatig het vuur aan de schenen werd gelegd met hard en mannelijk voetbal, daar lijkt het nu alsof Kockengen overal net te laat komt. De thuisploeg kreeg ook tegen Desto de druk er niet goed op en dit resulteerde al vrij snel in een 0-1 achterstand, na een prima aanval van de gasten. In het vervolg van de eerste helft mocht Kockengen van geluk spreken dat Desto de kansen niet afmaakte en dat van Zutphen (en de lat) een aantal keer redding bracht. Toch stond het bij rust 0-2. In de blessuretijd van de eerste helft schutterde Kockengen opzichtig en de niet te missen kans werd door de Destospits prima afgemaakt.

In het tweede bedrijf leek Kockengen zich enigszins te herpakken. Met veel energie werd Desto eerder afgejaagd en dit resulteerde er in ieder geval in dat Desto niet echt meer gevaarlijk werd. Echter aan de andere kant van het veld kon Kockengen ook maar geen kansen creëren en zo kabbelde de wedstrijd richting het einde. Een kwartier voor tijd viel de definitieve beslissing toen de spits van Desto, na wederom weifelend verdedigend optreden, de bal in het doel lobde. Kockengen kreeg nog 1 reuze kans op een eretreffer, echter de makkelijk gegeven strafschop was voor het eerst in zijn carrière niet aan Michel Zeldenrijk besteed. De spits van Kockengen schoot de bal op de paal en bevestigde daarmee dat Kockengen momenteel zit in de hoek waar de klappen vallen.

Komend weekend een uiterst belangrijk ‘6-punten duel’ voor de geel-zwarten. In het uitduel bij het eveneens nog puntloze Focus zal Kockengen met het mes tussen de tanden moeten aantreden om van de hatelijke 0 af te komen.

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen