Geraniumactie op 11 en 12 mei!

Geraniumactie op 11 en 12 mei!

Op vrijdag 11 mei van 10.00-18.00 uur en op zaterdag 12 mei van 9.00-15.00 uur staan wij weer op het Driestammenplein met A Kwaliteit geraniums rechtstreeks van de kweker. Nieuw dit jaar de uitbundige zomerbloeier de Spaanse Margriet en de Million Bells. Ook voor uw potgrond kunt u weer bij ons terecht.

Wilt u bestellen? Vul dan het bestelformulier in.

Deze kunt u inleveren bij de Coop Romijn, Driestammenweg 3 in Kockengen. U kunt ook een mail sturen naar: geraniums@vvkockengen.nl met de gewenste aantallen en kleuren. De bestellingen zullen zaterdag tussen 9.00 en 12.00 worden thuisbezorgd.

U kunt uw bestelling doormailen of inleveren tot en met zaterdag 5 mei.

Belangrijk: We komen dit jaar niet huis-aan-huis in de buitengebieden. Dus kom langs op het Driestammenplein!