Even voorstellen: Nieuwe hoofdtrainer V.V. Kockengen

Even voorstellen: Nieuwe hoofdtrainer V.V. Kockengen

“Peter Neuvel, 37 jaar en woonachtig in Aalsmeer met mijn vrouw en drie dochters.

Ik ben ruim 30 jaar actief voetballer geweest waarvan de eerste 15 jaar bij Zouaven uit Grootebroek.

Op mijn 20e jaar ben ik gescout door FC Utrecht en heb ik daar een jaar in Jong FC Utrecht mogen spelen.

In de 15 jaar erna heb ik in diverse eerste elftallen gespeeld op hoog amateurniveau waaronder Hollandia, Zwaluwen’30, Beursbengels en FC Aalsmeer.

In mijn laatste jaar als speler werden we kampioen met FC Aalsmeer en vervolgens ben ik vanaf het seizoen 2016-2017 hoofdtrainer van het tweede elftal van FC Aalsmeer geworden.

Ik verheug me er enorm op om komend seizoen als hoofdtrainer van Kockengen aan de slag te gaan, omdat de cultuur van de club mijn enorm aanspreekt.

Tevens zie ik veel potentie in het eerste elftal, het jeugdige tweede elftal en de jeugdafdeling waar ik met veel energie mee aan de slag zal gaan.”

V.V. Kockengen kijkt uit naar de samenwerking met Peter en wenst hem natuurlijk veel succes!