Bericht van overlijden

V.V.Kockengen - een boeren club met allure

Nieuws ga naar Nieuws overzicht

Bericht van overlijden

Maandagmiddag ontvingen wij het trieste bericht dat ons lid Wout Veenis op 67 jarige leeftijd plotseling is overleden. Wout was een trouwe medewerker van onze vereniging. Vele jaren vervulde hij diverse werkzaamheden aan onze velden en de laatste jaren was hij ook op de maandagmorgen op ons complex te vinden, voor wat onderhoudswerk aan ons clubgebouw. Daarnaast kon het 1e elftal ook bijna iedere zaterdag op zijn aanwezigheid rekenen.

Onze condoleances gaan uit naar zijn vrouw Mieke, de kinderen en kleinkinderen en verdere familie. Wij wensen ze allemaal heel veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit enorme verlies.

Het Bestuur van VV Kockengen

Contactgegevens

Sportpark "Niek Hilhorst"
Wagendijk 68,
3628 ET Kockengen.
Telefoon:0346-241637
E-mail: info@vvkockengen

Postadres:
p/a Kerkweg 134
3628AS Kockengen

Over V.V.Kockengen

Uitgangspunt van onze vereniging is iedereen, jong en oud, plezier te laten beleven aan het uitoefenen van de voetbalsport. Vrijwilligers en gediplomeerde trainers zorgen er voor dat de allerjongsten, zowel meisjes als jongens, de beginselen van het voetballen worden bijgebracht en streven ernaar dat bij de oudere jeugd een zo hoog mogelijk spelniveau wordt bereikt.

Copyright © 2018 VVKockengen