Bericht van overlijden

Bericht van overlijden

Maandagmiddag ontvingen wij het trieste bericht dat ons lid Wout Veenis op 67 jarige leeftijd plotseling is overleden. Wout was een trouwe medewerker van onze vereniging. Vele jaren vervulde hij diverse werkzaamheden aan onze velden en de laatste jaren was hij ook op de maandagmorgen op ons complex te vinden, voor wat onderhoudswerk aan ons clubgebouw. Daarnaast kon het 1e elftal ook bijna iedere zaterdag op zijn aanwezigheid rekenen.

Onze condoleances gaan uit naar zijn vrouw Mieke, de kinderen en kleinkinderen en verdere familie. Wij wensen ze allemaal heel veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit enorme verlies.

Het Bestuur van VV Kockengen